Øvrige

Ovninventar

Vulcan Refractories Ltd. producerer formpressede elementer til en lang række industrier og applikationer, fx ovninventar der kan anvendes op til 1750°C.  Vulcan producerer også specialemner til jern- og metalindustrien. Vi forhandler alle deres produkter og kan formidle ønsker om specielle designs.

Forankring

Zampell benytter en bred vifte af forskellige ankre af høj-temperatur stål til installation af alle typer isolering, sten og ildfaste masser. Vi har et stort lager af ankre i alle størrelser og flere stålkvaliteter.

Til visse installationer kan tilsætningen af høj-temperatur stålfibre til støbningen give ekstra styrke og modstand mod temperatursvingninger og slid. Stålfibrene danner et finmasket net i støbningen og kan bidrage til mindskning af revner. Vi rådgiver gerne om brugen af stålfibre, da det ikke er i alle miljøer fibrene kan anvendes.

Brandsikring

Zampell forhandler Unifrax’ Fyrewrap produkter der tilhører EU-brandklasse A1. Blankets til passiv brandsikring findes både med og uden alufolie. Se teknisk beskrivelse herunder.

Holger Raun Østergaard

Holger Raun Østergaard

Salgsansvarlig / Materiale
holger.ostergaard@zampell.dk